Tesis Güvenliği Komitesi ve Görev Tanımları

GÖREV TANIMLARI

OP.UZM.DR DENİZ CEYLAN

Başhekim V.

-Bina turlarından elde edilen verilerin değerlendirilmesini ve takibini yapar.

Murat AKPINAR

(İdari Ve Mali Hzm.Müdürü)

-Görev alanına ilişkin gerekli iyileştirme çalışmalarını yapar.

-Tehlikeli maddelerin yönetiminden sorumludur.

Tuğba  Eroğlu

(Hemşire)

-Atık yönetimi çalışmalarını düzenler.

-Tehlikeli maddelerin yönetimi

Yunus YALÇIN

(Kalite Yön.Dir.)

-Hastane yönetimince oluşturulan komitenin, hastanenin büyüklüğü ve hizmetlerin çeşitliliği dikkate alınarak hastanede yürütülen çalışmaların etkililiğini, sürekliliğini ve sistematikliğini takipçisidir.Gerekli durumlarda Düzeltici-Önleyici faaliyetler başlatarak takibini yapmak.

Elif Bağ

(İş Güv.Uzmanı)

-Çalışan ve hasta güvenliğini tehdit eden her türlü tehlikeleri tespit ederek komitede görüşülmesini ve yapılacaklar hakkında görüş bildirmek.

Şahin Düzen
 (Hemşire)

(Acil D.ve Afet Yön.Sorumlusu)

-Acil durum ve afet yönetimi çalışmalarını sağlar.

Beren İnce\Mehmet Sırmalı

(Tıbbi Cihaz Yönetim Sorumlusu)

-Tıbbi cihazların bakım, ayar ve kalibrasyon planlarını ve kalibrasyonlarının yapılmasını sağlar.

• Komite, düzenli aralıklarla, yılda en   az dört kez ve  gerektiğinde   toplanmalıdır.
     • Komite, görev alanı ile   ilgili gerekli eğitim faaliyetlerini   belirlemelidir.

BAŞHEKİM V.

OP.UZM.DR DENİZ CEYLAN