Eğitim Komitesi ve Görev Tanımları

Başhekim V.

-  Komite Başkanı

Murat AKPINAR

(İdari ve Mali İşler Müdürü)

-  Eğitim faaliyetlerinin yapılacağı eğitim salonunun düzenlenmesi ve eğitim için gerekli eğitim malzemelerinin temini.

-  Sağlıkta Kalite Standartları eğitimleri,Hizmet içi eğitimler, Uyum eğitimleri, Hastalara yönelik eğitim faaliyetleri planlanması  ve eğitimlerin gerçekleştirilmesi konusunda eğitim birimi ile koordineli çalışır.

Yunus YALÇIN

(Kalite Direktörü

-Görev alanı ile ilgili gerekli eğitim faaliyetlerini belirlemelidir.

-Sağlıkta Kalite Standartları ile ilgili gerekli eğitim faaliyetlerini belirlemelidir.

Şahin DÜZEN-Ayşe DAŞDEMİR

( hasta-çalışan güvenliği  hemşiresi.)

-Görev alanı ile ilgili gerekli eğitim faaliyetlerini (hasta-çalışan güvenliği)belirlemelidir.

Ayten YILDIZ

(Eğitim Hemşiresi)

- Sağlıkta Kalite Standartları eğitimleri,Hizmet içi eğitimler, Uyum eğitimleri, Hastalara yönelik eğitim faaliyetleri planlar ve eğitimlerin gerçekleştirilmesini sağlar.

Esma Güzyurdu

(Röntgen Birimi Sorumlu Teknisyeni)

-  Görev alanı ile ilgili gerekli eğitim faaliyetlerini (çalışanlara yönelik) belirlemelidir.

Betül YANIK

(Eczacı)

-Görev alanı ile ilgili gerekli eğitim faaliyetlerini (ilaç yönetimi)belirlemelidir.

Elif Bağ

(İş Sağlığı-Güvenliği Uzm.)

-Görev alanı ile ilgili gerekli eğitim faaliyetlerini (çalışanlara yönelik)belirlemelidir.

Özlem Dağviren\Mehmet Sırmalı

(Bebek Dostu Hemşiresi)

-Görev alanı ile ilgili gerekli eğitim faaliyetlerini (hastalara yönelik)belirlemelidir.

Ayşegül Bük

(Laboratuver Birimi Sorumlu Teknisyeni

-Görev alanı ile ilgili gerekli eğitim faaliyetlerini (Çalışanlara yönelik)belirlemelidir.

EĞİTİM KOMİTESİ ve GÖREV TANIMLARI

(YILDA EN AZ 3 AYDA BİR TOPLANARAK                  YAPILAN EĞİTİMLER DEĞERLENDİRİLİR.)

•Komite, düzenli aralıklarla, yılda en az dört kez ve gerektiğinde toplanmalıdır.

Komite Görev Alanı

( Sağlıkta kalite standartları eğitimleri,Hizmet içi eğitimler,Uyum eğitimleri,Hastalara yönelik eğitimleri)

•Komite tarafından görev alanına ilişkin gerekli iyileştirme çalışmaları yapılmalıdır.

BAŞHEKİM V.

OP.UZM.DR DENİZ CEYLAN